18/07/2024
Tags Koronavirusi

Tag: koronavirusi

Bota në alarm për koronavirusin: Origjina, simptomat dhe rrugët e përhapjes

Frika e koronavirusit i ka kaluar kufijtë e Kinës. Që nga identifikimi i rastit të parë janë gjashtë personat që kanë humbur jetën si...