10/08/2022
Tags Performanca ne [une

Tag: performanca ne [une

MJEKËSI: Humbja e vetëm 16 minutave gjumë dëmton performancën në punë

Humbja me vetëm 16 minuta e gjumit mund të bëjë dallimin midis një dite fitimprurëse në zyrë dhe një shpërthimi të plotë, sipas studiuesve...