17/05/2022
Tags Produktet me hormone

Tag: produktet me hormone

Rama: Deri në 15 vite burg për ata që abuzojnë me...

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar të hënën dënime deri me 15 vite burg, heqje të përjetshme licence për tregtim të produkteve ushqimore dhe gjoba...