19/05/2024
Tags SHBA-Iran

Tag: SHBA-Iran

A do të shpërthejë lufta SHBA-Iran? Ja ku dhe si mund...

Mëngjesin e kaloi siç e kishte programuar, një shëtitje me familjen në gurët antikë të Akropolit. Është fjala për kryeministrin e Izraelit Benjamin Netanyahu...

Amerikanët të pakënaqur me europianët/ Irani: Nuk do qëndrojmë në heshtje

“Përgjigja ndaj një veprimi ushtarak, është po një veprim ushtarak. Ndaj kujt? Kur, ku? Këtë do ta shohim”, deklaroi në një intervistë për CNN...