29/09/2023
Tags Ushtria e shba

Tag: ushtria e shba

Bombardues, nëndetëse dhe aeroplanmbajtëse, njihuni me fuqinë e pabesueshme luftarake të...

Me më shumë se 3 milionë efektivë, 4800 baza në 7 kontinente dhe një buxhet vjetor më të madh se 700 miliardë dollarë, ushtria...