04/07/2020
Tags Veza e pashkes

Tag: veza e pashkes

Veza e kuqe e Pashkës dhe simbolika e saj (FOTO)

Festa e Pashkëve cilësohet ndryshe nga besimtarët e saj si ”Festa e festave dhe mbreti i të gjitha ditëve”. Kjo festë ka simbolizohet nga...