Bota Trump emëron Richard Grenell në krye të Inteligjencës Amerikane

Trump emëron Richard Grenell në krye të Inteligjencës Amerikane

Presidenti i SHBA-së Donald Trump emëroi të mërkurën Richard Grenell-in, si drejtorin e ardhshëm në detyrë të Inteligjencës Kombëtare Amerikane.

Grenell është aktualisht ambasadori i SHBA-së në Gjermani, si dhe i deleguari i posaçëm i Trump-it për dialogun Kosovë-Serbi.

“Jam i kënaqur të njoftoj se Ambasadori ynë shumë i respektuar në Gjermani, Richard Grenell, do të bëhet Drejtor në Detyrë i Inteligjencës Kombëtare. Rick (Richard Grenell) ka përfaqësuar vendin tonë jashtëzakonisht mirë dhe mezi pres të punoj me të. Unë do të doja të falënderoja Joe Maguire për punën e mrekullueshme që ai ka bërë, dhe ne mezi presim të punojmë me të nga afër, mbase në një kapacitet tjetër brenda Administratës!”- shkruan Trump në Twitter.