Kulturë Vajza e Robert Aliajt mahnit jurinë e “The Voice” në Belgjikë (VIDEO)

Vajza e Robert Aliajt mahnit jurinë e “The Voice” në Belgjikë (VIDEO)

Gala, vajza adoleshente e Robert Aliajt, përpos modelingut, duket se ka pasion edhe këngën, një pasion i cili e çoi të trokiste në dyert e The Voice Kids në Belgjikë, ku jeton prej kohësh. Gala performoi “Don’t Know Why” të Norah Jones dhe arriti të bindte jurinë që në fillim të këngës.

“Dhuarata ime për Shën Valentinin. Faleminderit Gala”, shkroi Robert Aliaj në videon e publikuar nga faqja e The Voice në Facebook.