Aktualitet Zbulohet pasuria e Berishës, Argita të ardhura nga qiratë , Shkëlzeni shet...

Zbulohet pasuria e Berishës, Argita të ardhura nga qiratë , Shkëlzeni shet pronën 600 mijë euro

F mij t e kryeministrit Berisha kan deklaruar t shumta kryesisht nga m simdh nia dhe konsulenca juridike.

Panorama ka siguruar sot deklarimin e pasuris s familjes s ish kryeministrit Berisha, ku si do vit tjet r kan deklaruar pasurin e tyre edhe Shk lzeni dhe Argita Malltezi.

Ish-kryeministri Berisha ka deklaruar nj shtes llogarie prej 1 milion lek t reja, nd rkoh q pag n vjetore si deputet dhe shp rblimet e ka pasur 1.3 milion lek .

Nd rsa t ardhurat nga ish pozicioni si kryeminist r, Berisha i ka 647 mij lek .

Argita Malltezi, nd r t tjera ka deklaruar shtesa n kat r llogari me 34 mij euro, 15 mij euro, 659 mij lek dhe 1.3 milion lek .

T ardhurat nga rroga neto n fakultet p r Argita Berish n kan qen 1 milion lek , nd rsa t ardhurat nga m simdh nia n fakultete private ishte 1.1 milion lek . Ajo ka p rfituar gjithashtu t ardhura nga qirat n shum n 34 mij euro si dhe honorar dhe shp rblime n shum n 642 mij lek .

Shk lzen Berisha ka deklaruar pak simin e nj llogarie me 174 mij euro si dhe n nj llogari n lek , ka shtuar 2.1 milion . Ai ka krijuar 600 mij euro t ardhura nga shitja e nj pasurie t paluajtshme.

N formularin e t ardhurave p r vitin 2016, Shk lzen Berisha ka deklaruar t ardhura nga konsulenca 3 milion lek , t ardhura nga pun simi 961 mij lek si dhe t ardhura nga qiraja 47.956 euro.

N dit t e fundit t 2016 ai ka mbyllur kredin 252 mij euro si dhe ka shlyer 12 mij euro kredi t cil n e ka marr p r blerjen e nj makine.