Bota 8 Marsi ndryshe i Putinit: Mbi kalë mes grave! (VIDEO)

8 Marsi ndryshe i Putinit: Mbi kalë mes grave! (VIDEO)

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, presidenti rus Vladimir Putin tha se gratë janë gjithnjë e më shumë të interesuara për të punuar në polici.

Një video, presidentin rus u shfaq i hipur mbi kalë, i shoqëruar nga disa oficere të policisë, si një mesazh për Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

Presidenti rus tha se gratë janë më të interesuar për të punuar në polici dhe se aktualisht përbëjnë më shumë se një e katërta e të punësuarve në Ministrinë e Brendshme.