Aktualitet A do kalojë Sonila Meço në Top Channel, gazetarja jep një mesazh...

A do kalojë Sonila Meço në Top Channel, gazetarja jep një mesazh të koduar

Gazetarja e njohur Sonila Meço, ka treguar arsyet e mungesës së saj në ekrane që prej mbylljes së “Agon Channel” prej më shumë se 2 vjet.

Meço ka shkruar se që nga koha e mbylljes së “Agon Channel” ka qëndruar larg ekraneve apo “kazanit” apo edhe më keq mediave të rregjimit.

Rikthimi i saj do të vijë vetëm në qoftë se media do të jetë e lirë dhe jo një media e regjimit.

Meço, gjithashtu ka treguar se një gazetar e arrin kulmin profesional kur edhe media për të cilën ai punon është e rëndësishmë dhe më e fuqishmja.

Por a e konsideron Top Channelin media të lirë apo që do të bëhet e tillë, Meço?

Gazetarja nuk e ka sqaruar deri në fund këtë gjë.

Statusi i plotë i Sonila Meços: