Aktualitet Abigela Voshtina zgjidhet në krye të Teatrit të Operas dhe Baletit

Abigela Voshtina zgjidhet në krye të Teatrit të Operas dhe Baletit

Abigela Voshtina zgjidhet në krye të Teatrit të Operas dhe Baletit.

Ajo ka shërbyer si drejtore artistike prej 8 vitesh në atë institucion. Në këtë post, ajo pason Zana Çelen që e ka drejtuar për dy mandate.

Qeveria pritet ta konfirmojë në orët në vazhdim këtë vendim.