Extra Bie Facebook, Instagram dhe WhatsApp

Bie Facebook, Instagram dhe WhatsApp

Dy rrjetet më të mëdha sociale, Facebook dhe Instagram kanë rënë këtë të diel së funksionuari duke krijuar vështirësi për më shumë se një orë në logimin për miliona përdorues.

Gjithashtu edhe rrjeti social WhatsApp pati probleme.

Ky është një problem që është shfaqur më shumë në zonën e Europës duke përfshirë edhe përdoruesit e rrjeteve sociale në Shqipëri.