Extra Çdo burrë ka një grua që nuk do ta harrojë kurrë

Çdo burrë ka një grua që nuk do ta harrojë kurrë

Në jetën e secilit burrë ka një grua, që do ta kujtojë gjithmonë me butësi dhe ngrohtësi, dhe me një trishtim të pakuptueshëm.

Le të përpiqemi të kuptojmë se kush janë këto vajza apo gra, të cilat kurrë nuk do të harrohen nga partneri i tyre:

Dashuria e parë

Pak meshkuj mund ta harrojnë dashurinë e tyre të parë, ndjenjat e tyre dhe ndjenjat e asaj kohe. Dhe nuk ka rëndësi nëse kjo dashuri ishte reciproke apo jo. Por në atë çast mashkulli dukej në një tjetër botë dhe papritmas kuptoi se një grua mund ta ndryshonte tërë jetën. Ndjenjat e para janë më të pastrat, më naivet. Dhe edhe nëse iluzionet dhe ëndrrat nuk justifikojnë shpresat dhe nuk janë realizuar, mashkulli nuk do ta harrojë kurrë dashurinë e tij të parë. Ishte kjo vajzë që zgjoi në të këto ndjenja të lehta dhe të buta dhe, për buzëqeshjen e saj, burri ishte gati të transformonte malet dhe të kthente lumenjtë.

Dashuria e pamundur

Një grua e ka dashur më pak se të tjerat, ose ndoshta nuk e pëlqente aspak, por ai burrë dëshironte që kjo grua të flinte të paktën një herë me të. Por ajo nuk binte dakord. Kjo grua ka prekur krenarinë e tij mashkullore dhe kjo është arsyeja pse ajo mbeti përgjithmonë në kujtesën e saj.

Dashuria e humbur

Shpesh ndodh që një burrë e kupton sa e çmon dhe e do një grua vetëm pasi e humbet. Ajo ka shkuar dhe gjithë jeta e tij ka humbur çdo kuptim. Vetëm më vonë, ai do të fillojë të kuptojë gabimet e tij, ai e kupton se i ka dhënë asaj kohën e tij, por që ajo nuk e ka vlerësuar. Dhe tani nuk mund të kthehesh. Dhe edhe nëse, pas një kohe, ai burrë do të dojë një grua tjetër, ai gjithnjë do të kujtojë atë që e mësoi të dojë vërtet dhe që i ka thyer zemrën.