Kuriozitete Efekti çudibërës i aspirinës në lavatriçe

Efekti çudibërës i aspirinës në lavatriçe

Të gjithë i kemi bezdi rrobat e bardha të kthyera në gri dhe vazhdimisht përpiqemi të gjejmë mënyra efikase për të hequr njollat dhe për të rivendosur ngjyrën e tyre origjinale të bardhë.

Për fat të keq, shumica e produkteve që përdorim zakonisht për të larë rrobat nuk arrijnë të sigurojnë efektet që dëshirojmë. Megjithatë, ekziston një sekret, i cili mund t’ju vijë në ndihmë më shumë se sa mendoni, shkruan Living.

Me sa duket, një pilulë e zakonshme aspirine mund të jetë tepër efektive në heqjen e ngjyrës gri dhe njollave nga rrobat e bardha.

Ja çfarë duhet të bëni:

Duhet të shtoni 300 mg aspirinë në 2 litra ujë të nxehtë dhe zhysni në ujë rrobat që dëshironi. Lërini rrobat të qëndrojnë në ujë përgjatë gjithë natës.

Në mëngjes, vendosni rrobat në makinë larëse, shtoni disa aspirina të shtypura përsëri, dhe lani rrobat si zakonisht. Kjo procedurë nuk do të dëmtojë copën, por do të heqë papastërtitë, ndryshe nga larësit e dëmshëm.