Aktualitet Erion Veliaj, “shoferi” i ri i Pandeli Majkos

Erion Veliaj, “shoferi” i ri i Pandeli Majkos

Vetëm dy ditë para miratimit të qeverisë së re në parlament, Ministri i ri i kabinetit “Rama 2”, Pandeli Majko, ka pasur një shofer të veçantë.

Teksa përuruan sëbashku hapjen e Unazës së Re, kryebashkiaku Veliaj i bëri një xhiro deputetit të njësisë Nr.5 Pandeli Majko.

Përfitues direkt nga ky projekt strategjik janë edhe banorët e kësaj njësie, të cilët kanë tashmë të gjithë infrastrukturën e nevojshme.

Segmenti Komuna e Parisit-Shkolla Teknologjike është e kategorisë A2 e përshtatur për zona urbane me rrugë kryesore, rrugë paralele dhe e  konceptuar si rrugë shpejtësie me 12 hyrje-dalje të disiplinuara. Për të lehtësuar qarkullimin e automjeteve dhe për të rritur sigurinë e qytetarëve, janë ndërtuar dhe katër mbikalime  automjetesh në disnivel, mbikalime këmbësorësh të pajisura dhe me ashensor për PAK, si dhe në të dy senset e lëvizjes janë ndërtuar trotuarë si dhe korsi biçikletash.