Aktualitet Gledis Nano firmos ndryshimet e fundit: Emrat e rinj që do të...

Gledis Nano firmos ndryshimet e fundit: Emrat e rinj që do të drejtojnë komisariatet në Tiranë

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Gledis Nano ka firmosur ndryshimin e shefave të Komisariateve të qarkut të Tiranës.

Ndërkohë që Nano ka vendosur që Bujar Mehmeti  të drejtojë Komisariatin nr. 1 në Tiranë, Edmond Pjetri është caktuar në Komisariatin nr. 2,  Altin Lila do drejtojë Komisariatin nr. 3.

Po ashtu Petrit Halo është caktuar si shef i Komisariatit nr. 4, Oliger Torba tek Komisariati nr.5, Sali Skura do drejtojë Komisariatin e Shijakut si dhe Emiljano Pashaj është caktuar në Komisariatin Kavajës.

Julian Qyta është emëruar Shef i Seksionit të Narkotikëve dhe Trafiqeve në DVP Tiranë.

Ndryshimet:

Bujar Mehmeti – Komisariati nr. 1

Edmond Pjetri – Komisariati nr. 2

Altin Lila – Komisariati nr. 3

Petrit Halo – Komisariati nr. 4

Oliger Torba – Komisariati nr. 5

Sali Skura – Komisariati Shijak

Emiljano Pashaj – Komisariati Kavajë

Agim Hoxha – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

Edmond Meshini – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

Julian Qyta – Shef i Seksionit të Narkotikëve dhe Trafiqeve në DVP Tiranë