Extra Je një ujk apo një dele që ndjek tufën? Pesë shenja që...

Je një ujk apo një dele që ndjek tufën? Pesë shenja që e tregojnë

Ujqërit janë kafshë krenare, të lira që nuk ndjekin tufën. Shumë njerëz kanë tendencën të ndjekin turmat, në mënyrë që të mos ndihen jashtë vendi, të jenë të pranuar dhe të mos shikohen me çudi nga ata përreth tyre.

A jeni një ujk apo një dele? 5 shenja që do ta tregonin këtë gjë:

1- Ju jeni tipa vetmitarë

Vetmia nuk është gjithmonë një defekt, në shumë raste është një meritë. Kush e di se si të jetë mirë me veten, si pasojë do që të rrijë me të tjerët, por mbi kush di që të kuptojë veten, mund t’i kuptojë më mirë të tjerët. Nëse jeni dikush që i pëlqen të kalojë shumë kohë vetëm, atëherë ka  të ngjarë të jeni një ujk, një luftëtar, që ushqen dashuri dhe mbrojtje ndaj atyre që ka përreth.

2- Mirësi për ata që e meritojnë

Ju jeni të dashur dhe bujarë me ata që e meritojnë, por ju nuk keni asnjë rezervë ndaj atyre që nuk e meritojnë. Nëse dikush bën gjoja kur është me ju, këtë e kuptoni menjëherë dhe sigurisht nuk jeni dashamirës. Pa asnjë lojë fjalësh, nuk i doni njerëzit e rremë dhe ky është një nga tiparet që tregon se jeni një ujk madhështor.

3- E doni natën

Nëse nata është një mik i juaji, me siguri ju nuk jeni një dele që ndjek tufën, por një ujk që përballet me zilitë dhe errësirën që fshihet prapa natës. Nata për ju është një moment reflektimi maksimal, në të cilin keni kohë për të reflektuar shumë për veten dhe jetën tuaj. Nata është një këshilltar i madh për ju.

4- Merrni gjithçka që dëshironi

Ju jeni një luftëtar i vërtetë dhe gjithmonë merrni gjithçka që dëshironi. Edhe nëse është e pamundur, nuk dorëzoheni lehtë dhe luftoni me thonj e me dhëmbë për të marrë atë rezultat. Nëse e keni këtë aftësi të lindur, ka shumë të ngjarë që të jeni një ujk i vërtetë.

5- Liria

Nëse e doni lirinë, jetën pa asnjë kufizim, atëherë jeni një ujk ose ulkonjë. Ujku është një kafshë e egër, e dashuruar pas lirisë dhe natyrës, tipare shumë të rëndësishme që identifikojnë personalitetin tuaj të fortë.

Nëse e doni lirinë, fitoni gjithçka që dëshironi, jeni tip që pëlqeni vetminë, por në të njëjtën kohë jeni të dashur dhe të mirë, atëherë mund të jeni një ujk apo ulkonjë e mrekullueshme, Nuk ju pëlqen të ndiqni turmën, por preferoni të arsyetoni me kokën tuaj, edhe nëse bëni gabime.