Extra “Karma nuk e humbet adresën, ç’të bësh do të të bëjnë”. Lexoni...

“Karma nuk e humbet adresën, ç’të bësh do të të bëjnë”. Lexoni 10 ligjet

Ata që të lëndojnë, me kalimin e kohës do të dëmtohen vetë dhe nëse je me fat, Zoti do të të lërë të shohësh.

Fale njeriun dhe veprimet e veta, mos iu jep kurrë urrejtjes, lëre të ikë, çliroje, dhe karma do të bëjë atë që duhet bërë

Bëj mirë dhe e mira do të të vijë.

Karma nuk humbet kurrë asnjë adresë.

Edhe një lojtar i mirë, do të bëhet një ditë lodra e një lojtari më të mirë. Quhet karma.

Pastrimi i karma-s:

– jini mirënjohës

– veproni me dashuri

– kontrolloni motivet

– kujdes sjelljen

– falni.

-Kur një zog është gjallë, ha milingona. Kur zogu vdiq, e hëngrën milingonat.

-Rrethanat mund të ndryshojnë në çdo kohë. Mos zhvlerësoni apo lëndoni askënd në këtë jetë.

-Mund të jeni të fuqishëm sot, por koha është më e fuqishme se sa ju.

-Duhet të kalosh nëpër më të keqen, që të marrësh më të mirën.

-Karma nuk ka menu, të shërbehet ajo që meriton.

-Si të trajtojnë njerëzit është karma e tyre, si reagon, është e jotja.