Extra Konfirmohet vizita, Arnold Schwarzenegger në Shqipëri

Konfirmohet vizita, Arnold Schwarzenegger në Shqipëri

Në fillim të këtij muaji, ishte Presidenti Ilir Meta, i cili e ftoi Arnold Schwarzenegger, për një vizitë në vendin tonë dhe ai pranoi me kënaqësi.

Ndërkohë që ditën e sotme ka qenë bodybuilder-ja shqiptare Holta Pilz, e cila ka treguar edhe detaje rreth vizitës së tij në vendin tonë.

Unë do të sjell Arnoldin në Shqipëri dhe kam komunikuar edhe me bashkinë e ministrinë”, është shprehur ajo.