Kuriozitete Kujdes nga mesazhet në grup në WhatsApp, hackohen lehtësisht

Kujdes nga mesazhet në grup në WhatsApp, hackohen lehtësisht

Mesazhet e grupeve në Whatsapp janë më të lehta për t’u hakuar.

Sipas ekspertëve, për shkak të një të mete të sigurisë kushdo mund të kontrollojë serverat e WhatsApp dhe në gjendje të fusë persona të rinj brenda grupit, si të ishte administrator.

Nga ai moment e më pas, anëtari i ri mund të lexojë mesazhet e dërguara nga të tjerët.

Nevoja e kontrollit në serverat e WhatsApp kufizon mundësinë e spiunimit të grupeve nga hakera të niveleve të tjera.