Extra Kush është vajza që shkoi krah Bashës për të votuar, në vend...

Kush është vajza që shkoi krah Bashës për të votuar, në vend të bashkëshortes Aurelës

Lulzim Basha u drejtua sot për në qendrën e votimit, jo me bashkëshorten Aurelën, por me një vajzë identiteti i së cilës nuk është bëre ende i ditur.

Lidhur me të, burime nga selia e PD thanë se vajza është një 18-vjeçare, e cila voton për herë të parë dhe nuk ka asnjë lidhje familjare me Bashën, por duket se është mbështetëse e partisë që ai drejton.

Kujtojmë se Aurela Basha është nënshtetase holandeze, prej vitit 2004 dhe për këtë arsye nuk ka të drejtë vote në Shqipëri.