Politika Lleshaj: Policia, në shënjestër të dhunës së verbër

Lleshaj: Policia, në shënjestër të dhunës së verbër

Në një postim në Twitter, ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka reaguar pas protestës së opozitës ditën e sotme. Ai shkruan se ndjen keqardhje për opozitën, dhe respekt për atë që e cilësoi përgjegjshmëri e profesionalizëm të Policisë së Shtetit.

Ai shton më tej se, sipas tij Policia e shtetit u vu në shënjestër “të dhunës së verbër që mësynte ndaj Kuvendit të Shqipërisë”.

“Edhe sot Policia e Shtetit u vu në shënjestër të dhunës së verbër që mësynte ndaj Kuvendit të Shqipërisë. Keqardhje për degradimin e opozitës parlamentare në gjendje parapolitike dhe respekt për përgjegjshmërinë e profesionalizimin e Policisë së Shtetit”, shkruan Lleshaj.