Opozita Nata e dytë e protestës së opozitës (FOTO)

Nata e dytë e protestës së opozitës (FOTO)

Opozita ka hyrë në ditën e tretë të protestës së saj dhe të qëndrimit tek çadra e ngritur para Kryeministrisë.

Kjo është gjendja brenda çadrës dhe mënyrat se si personat aty kalojnë natën.