Opozita Ndryshon strategjia e Bashës për protestën, merret një vendim i ri

Ndryshon strategjia e Bashës për protestën, merret një vendim i ri

Kryetari i PD-së Lulzim Basha zhvilloi një mbledhje me të gjithë kryetarët e degëve të kësaj partie në rrethe, për të diskutuar dhe vendosur mbi zhvillimin e protestës.

Partia Demokratike vendosi që çdo ditë, në të gjithë vendin, degët e PD-së në rrethe të dalin në protesta.