Bota Në Wuhan 97% e ndërmarrjeve kanë nisur punën

Në Wuhan 97% e ndërmarrjeve kanë nisur punën

Rifillimi i punës dhe operacioneve të prodhimit në Huan, epiqendra e epidemisë së koronavirusit në Kinë, është më i shpejtë dhe më e mirë se sa pritej, ka deklaruar nënkryetari i bashkisë së qytetit kinez, Hu Yabo.

Sipas Hu, në Huhan shkalla e rikuperimit të prodhimit të ndërmarrjeve më të mëdha industriale kishte arritur në 97.2% që nga 4 Prilli, ndërsa 93.2% e kompanive kryesore të shërbimit i janë kthyer punes.

Duket se Kina tashmë e ka vënë nën kontroll situatën, dhe ka arritur nëpërmjet izolimit total ta fitojë këtë betejë.