Extra “Një pjesë ia dhashë Sabit”, ja si i ka ndarë Iliri paratë...

“Një pjesë ia dhashë Sabit”, ja si i ka ndarë Iliri paratë që fitoi nga çmimi i madh

Ilir Shaqiri ka shuar kuriozitetin e lekëve që mori si fitues i “Big Brother VIP”.

Shaqiri ka dhënë së fundmi një intervistë ku është shprehur se gjysma e çmimit është dhënë për bamirësi. Ndërsa pjesa tjetër është ndarë mes bashkëshortes së tij, prindërve, vëllait dhe Sabianit.

Ku përfunduan paratë që fitoi nga çmimi i madh i BB VIP?

“S’ka mbetur gjë më për investime, sepse gjysma e çmimit u dha për bamirësi, pa asnjë influencim ose detyrim dhe shumë shpejt do merrni lajmin sa gjë e bukur po bëhet. Këtë dhuratë e kisha shkruar vetë në formularin e BBV që kur isha në izolim në hotel, para se të fillonte programi. Gjëja më e bukur pas një eksperience të tillë është të falënderosh njerëzit që kisha dhe ndjeja pranë meje, prandaj përveç miqësisë, respektit, një pjesë ua dhurova Emanuelës dhe prindërve të mi për gjithë sakrificat e tyre, një pjesë i është dhuruar Sabianit për miqësinë e krijuar në shtëpi dhe për faktin që doja ta kisha me vete në finale dhe, sigurisht, një pjesë i është destinuar vëllait tim Olti, që s’e ka marrë akoma. Për veten, jam i kënaqur dhe më mjafton emri i fituesit. U jam mirënjohës të gjithë njerëzve që më përkrahën. Unë nuk hyra për para në BBV dhe jam shumë mirë kështu”, ka treguar balerini i njohur për “Revista Class”