Aktualitet OSHEE: Stakohet energjia në disa zona të Tiranës, nesër dhe pasnesër

OSHEE: Stakohet energjia në disa zona të Tiranës, nesër dhe pasnesër

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka bërë me dije se, në datat 24 dhe 25 shtator do të stakohet energjia elektrike në disa zona të Tiranës, kryesisht rreth mëngjesit e deri në vaktin e drekës.

NJOFTIM!

Për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 24-25 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

24 shtator

09:30-13:00

Valias, Fushë Kamëz, Zgafnor, pjesërisht

09:00-15:00

Rruga “Jordan Misja” pjesërisht, rruga “Hoxha Tahsim”

25 shtator

09:00-15:00

Prezë, Ahmetaq, Breg Shkozë, Fushë Prezë

09:00-12:00

Rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit” pjesërisht

11:00- 13:00

Rruga “Pjetër Bogdani”, pjesërisht

04:00 -15:00

Rruga “Petro Nini Luarasi”, pjesërisht