Politika Presidenti Meta dekreton qeverinë e re “Rama 2”

Presidenti Meta dekreton qeverinë e re “Rama 2”

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka dekretuar sot qeverinë e re të kryeministrit Edi Rama një ditë pas dërgimit të propozimit.

Menjëherë pas konstituimit të Kuvendit, Kryeministri Edi Rama ka depozituar dje në Presidencë propozimet për kabinetin e ri qeveritar.

Janë 14 emra përveç të kryeministrit që janë dekretuar nga Presidenti i Republikës, ndërsa të hënën Rama ka paralajmëruar prezantimin në Kuvend të programit të qeverisë dhe emrave të kabinetit të ri.