Bota Putin planifikon të martohet?

Putin planifikon të martohet?

Jeta private e Vladimir Putin zakonisht është mbajtur shumë private.

Por presidenti rus ka zbuluar një copëz nga planet e tij për të ardhmen.

Gjatë një sesioni vjetor të Q&A u shpreh se një ditë do të martohet.

“Kur do të martohet përsëri Putin dhe me kë?”-u pyet ai nga gazetari.

Ndërsa Putin u përgjigj: “Si një njeri i thjeshtë dhe unë do ta bëj një ditë.”

Por presidenti rus nuk zbuloi se kush do të jetë nusja e tij e ardhshme.

Ndërsa pyeti gazetarin nëse vetë ishte i martuar apo jo.

Kur gazetari konfirmoi se ishte i martuar, Putin u shpreh me shaka: “Ai është i martuar, ndaj dëshiron që edhe unë të jem mirë.”