Bota “Si të jetosh në apokalips”/ Venezuela në errësirë totale, kaosi dhe krimi...

“Si të jetosh në apokalips”/ Venezuela në errësirë totale, kaosi dhe krimi ka pushtuar vendin (VIDEO)

Venezuela prej më shumë se një jave ndodhet në errësirë, gjë e cila ka shkaktuar kaos në të gjithë vendin.

Vrasje, vjedhje e një numër i konsiderueshëm aktesh kriminale kanë pushtuar gjatë këtyre ditëve Venezuelën, ndërsa situata paraqitet akoma më kaotike në spitale, ku në mungesë të energjisë elekterike, shumë të sëmurë kanë mbetur në mëshirë të fatit.

Këtij rasti BBC i ka kushtuar një material special në të cilin tregohet kaosi i shkaktuar dhe gjendja e rëndë në të cilën ndodhet Venezuela, si dhe arsyet që e kanë çuar vendin në këtë kolaps.

Për më shumë shihni videon e publikuar nga BBC