Kryesore “Sot më e vërtetë e aktuale se 11 vite më parë”, Meta...

“Sot më e vërtetë e aktuale se 11 vite më parë”, Meta publikon videon

Presidenti Meta ka publikuar në faqen e tij në “Facebook”një video të 11 viteve më parë, kur drejtonte LSI-në.

Në shënimin e videos, kreu i shtetit shkruan se situata është “edhe sot më e vërtetë dhe aktuale se 11 vite më parë!”

Por çfarë thotë Meta në videon e publikuar prej tij?

“Ne, kurrë s’mund të pranojmë dhe nuk do bëjmë asnjë kompromis me atentatin kushtetues të 21 prillit. Sepse për ne, parimi i ndarjes së pushteteve është si shenjë, është jetik, është vetë vija ndarëse midis demokracisë dhe diktaturës.”

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filirmetazyrtar%2Fvideos%2F475941636593846%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”316″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>