04/12/2021
Tags Adolf Hitler

Tag: Adolf Hitler

Hebreu i vetëm që Hitleri arriti t’i falë jetën

Diktatori nazist Adolf Hitler refuzoi të vizitonte kampet e shfarosjes dhe gjithashtu kërkoi shkatërrimin e dokumenteve që kishin të bënin me Holokaustin. Në një rast...

Planet e Hitlerit për një holokaust amerikan

Një libër i rrallë në pronësi të Adolf Hitler, që besohet se të jetë një plan i detajuar për një holokaust në Amerikën e...