25/10/2020
Tags Papa Benedikti XVI

Tag: Papa Benedikti XVI

“Dy papët” dhe lufta mes fraksioneve të Vatikanit

Massimo Franco Nuk është hera e parë në pothuajse shtatë vjet që Papa Françesku dhe paraardhësi i tij, Benedikti XVI, kanë treguar se kanë pikëpamje...

Benedikti XVI thyen heshtjen dhe i kërkon Françeskut të mos shugurojë...

Ish-Papa Benedikti XVI i ka bërë thirrje publikisht pasardhësit të tij, Papa Françeskut, të heqë dorë nga shugurimi i burrave të martuar, një iniciativë...