Sport Van Gaal: Mourinho del jashtë kontrollit shumë shpesh

Van Gaal: Mourinho del jashtë kontrollit shumë shpesh

Van Gaal, në deklaratat e mbledhura nga “Mirror”, ka folur për formën (“nuk ishte tërësisht elegante”) me të cilën Mourinho nënshkroi për Manchester United.

Holandezi, gjithashtu, foli për udhëtimin e tij në “Old Trafford”.

Ardhja e Mourinhos: “Nuk shkon që ai të nënshkruante për Manchester United, ndërsa unë isha trajner aty. Natyrisht, siç dyshova, mënyra se si erdhi nuk ishte mjaft elegante, gjë që shkaktoi shkarkimin tim”.

Mou, si një person: “Në parim, ai nuk është një djalë i keq. Ai mund të jetë i bukur, sikur ishte ndihmësi im në të kaluarën, por shpeshherë del jashtë kontrollit”.

Eksperienca e tij te Manchester United: “Kam kujtime të shkëlqyera. Marrëdhënia ime me stafin dhe tifozët ishte e mrekullueshme gjatë fazës sime në Manchester”.