Kulturë 7-vjeçari që të lë pa fjalë: Reciton 2800 vargje të At Gjergj...

7-vjeçari që të lë pa fjalë: Reciton 2800 vargje të At Gjergj Fishtës pa ndaluar asnjë sekondë (VIDEO)

Ky është Nikoll Prendi, 7-vjeçari nga fshati Balldre i Lezhës, i cili i ka lënë të gjithë pa fjalë.

7-vjeçari është një fëmijë me aftësi të jashtëzakonshme.

Vogëlushi gjeni mund të recitojë 2800 poezi të At Gjergj Fishtës pa ndaluar asnjë sekondë.

I veshur me një kostum popullor të zonës, 7-vjeçari i ka habitur të gjithë. Videoja e tij ka pushtuar rrjetet sociale dhe ka marrë pafund pëlqime.

Nikolli ka rrëmbyer zemrat e të gjithëve me performancën e tij të jashtëzakonshme.