Aktualitet Emrat e 6 të dënuarve nga Tropoja e Kukësi që duhet të...

Emrat e 6 të dënuarve nga Tropoja e Kukësi që duhet të justifikojnë pasurinë

Operacioni Forca e Ligjit është ndalur këtë të premte në Kukës dhe Tropojë, ku iu ka dërguar formularin për vetëdeklarimin e pasurisë të dënuarve për disa vepra penale.

“Shënjestrat” e OFL-së që duhet të justifikojnë brenda 48 orësh burimin e pasurisë, duke iu përgjigjur pyetjeve janë:

Lavdrim Pepkolaj, banues në Kukës, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”, e kryer në bashkëpunim;

Arbër Doçi, banues në Tropojë, i dënuar në Belgjikë për veprën penale “Grupi i strukturuar kriminal”;

Besmir Mulgeci, banues në Tropojë, i dënuar në Itali për veprat penale “Trafikimi i narkotikëve” dhe “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

Amarildo Danjolli, banues në Tropojë, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

Kastriot Brahaj, banues në Tropojë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”, e kryer në bashkëpunim;

Ilirjan Nezaj, banues në Tropojë, i dënuar për veprën penale “Shtrëngimi me anë të kanosjes ose dhunës për dhënien e pasurisë”.