Extra Koronavirusi prek edhe tregtarin më të fotografuar të bursës së Wall Street-it

Koronavirusi prek edhe tregtarin më të fotografuar të bursës së Wall Street-it

Peter Tuchman, njihet nga të gjithë si tregtari i bursës së Wall Street-it më i fotografuar. Por COVID-19 e infektoi edhe atë. Vetë amerikani shkroi në Instagram se ai kishte dalë pozitiv pas testit të thyer.

“Përshëndetje djema! Doja t’ju thosha se unë rezultova pozitiv me COVID-19. Po luftoj fort me sëmundjen dhe kurrë nuk u ndjeva kaq keq gjatë gjithë jetës sime.

Ekipi i mjekëve ka qenë fantastik, probleme me frymëmarrjen nuk pata. Kjo është diçka e mirë, ndërsa shqetësimet e tjera negative. Por do ta kalojë”, ishte mesazhi i tij.