Kryesore Kryeministri Rama merr sot dozën e tretë të vaksinës

Kryeministri Rama merr sot dozën e tretë të vaksinës

Kryeministri Edi Rama do të marrë sot në ambientet e stadiumit “Air Albania” ku do të marrë dozën e tretë të vaksinës kundër koronavirusit.

Kreu i qeverisë ishte një ndër personat e parë që mori vaksinën me qëllim që të krijonte dhe besimin tek qytetarët për t’u vaksinuar.

Që nga fillimi i procesit të vaksinimit në vendin tonë janë aplikuar më shumë se 1 milionë doza vaksinë, megjithatë niveli i vaksinimit raportohet të jetë i ulët.