Kuriozitete Lufta për dominim: Shikoni betejën mes ariut dhe ujkut (Video)

Lufta për dominim: Shikoni betejën mes ariut dhe ujkut (Video)

Lufta për dominim në natyrë është e vazhdueshme. Dhe një konflikt i kapur së fundi nga kamerat mes një ariu dhe një ujku, e përshkruan më së miri.

Edhe pse ariu është më i fortë dhe ujku është i vetëdijshëm për këtë, por për shkak të luftës për epërsi ky i fundit nuk hoq dorë. Tek e fundit është fjala për një gosti të bollshme e të shijshme.