Sport Ndodh edhe kjo! Nuk njeh Cristiano Ronaldon në stadium dhe i kërkon...

Ndodh edhe kjo! Nuk njeh Cristiano Ronaldon në stadium dhe i kërkon mjetin e identifikimit

Cristiano Ronaldo vijon të jetë pothuajse çdo ditë në faqen e parë të lajmeve sportive.

Edhe në rastet kur ai nuk shënon apo nuk bën diçka ekskluzive, janë të tjerët që takohen me të që e kthejnë sërish në lajm.

Një ngjarje komike ka ndodhur me të ndërsa po tentonte të hynte në stadiumin e Budapestit përpara ndeshjes me Hungarinë.

Një nga rojet e sigurisë nuk e njohu dhe e thërriti dy herë të ndalonte dhe t’i tregonte mjetin identifikues.

Cristiano ndaloi ia tregoi dhe më pas vijoi rrugën.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>We stan a proper security guard 😅👏<br><br>(via <a href=”https://twitter.com/ESPNFutbolArg?ref_src=twsrc%5Etfw”>@ESPNFutbolArg</a>) <a href=”https://t.co/eICh9YAnMG”>pic.twitter.com/eICh9YAnMG</a></p>&mdash; ESPN FC (@ESPNFC) <a href=”https://twitter.com/ESPNFC/status/1405242748907687936?ref_src=twsrc%5Etfw”>June 16, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>