Politika Nexhmija mbush 96 vjeçe. Iliri dhe Pranvera e surprizojnë për ditëlindje

Nexhmija mbush 96 vjeçe. Iliri dhe Pranvera e surprizojnë për ditëlindje

Nexhmije Hoxha, bashkëshortja e Enver Hoxhës ka mbushur 96 vjeç dy ditë më parë. Ajo e ka festuar ditëlindjen në apartamentin e saj në “Laprakë”.

Në rrjet është shpërndarë një foto nga surpriza që djali i saj, Iliri bashkë me të shoqen i kanë bërë Nexhmijes.

Ata janë mbledhur së bashku për të festuar ditëlindjen e 96-të të nënës dhe vjehrrës së tyre.

Ishte një ditëlindje pa bujë, por ata që e kanë personin e tyre të familjes, sigurisht që e kanë kujtuar dhe festuar sipas mënyrës së tyre.