Politika Përse nuk u bë mbledhja e Qeverisë?

Përse nuk u bë mbledhja e Qeverisë?

Dita e mërkurë është caktuar nga Këshilli i Ministrave si dita që mblidhet qeveria.

Ndryshe nga çdo javë kjo mbledhje nuk u zhvillua.

Edhe pse nuk pati një njoftim zyrtar, zërat pranë mazhorancës bën me dije se kryeministri nuk ka dashur një përballje me Ylli Manjanin, i cili është ende ministër në detyrë.

Ditën e enjte Kuvendi do të votojë shkarkimin e zotit Manjani dhe zgjedhjen e zotit Vasili në krye të dikasterit të Drejtësisë.

American Eye