Aktualitet Riatdhesohen 32 shqiptarë që kishin kërkuar azil në Francë dhe Belgjikë

Riatdhesohen 32 shqiptarë që kishin kërkuar azil në Francë dhe Belgjikë

32 shqiptarë që kishin kërkuar azil në Francë dhe Belgjikë janë riatdhesuar mëngjesin e sotëm.

Policia njofton se atyre iu është refuzuar kërkesa për qëndrim.

Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit apelojnë për të gjithë shtetasit shqiptarë që të respektojnë rregullat e lëvizjes dhe të qëndrimit në hapësirën Schengen, pasi shanset për të fituar azil në vendet e BE-së janë zero.