03/07/2022
Kërko

aurenc bebja - Rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem bëni një tjetër kërkim

“L’Européen” (1931): Anekdota me aktorin e famshëm, Aleksandër Moisiun

Nga Aurenc Bebja*, Francë Gazeta franceze, “L’Européen”, ka botuar, më 11 mars 1931, në faqen n°5, një anekdotë në lidhje me aktorin e famshëm...

“Le Matin” (1940): Mbreti Zog ka kërkuar viza për t’u larguar nga Anglia për...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Matin” ka botuar, të mërkurën e 17 korrikut 1940, në faqen n°2, një shkrim në lidhje me vendimin e Mbretit...

“Mbreti Zog, njeriu i pasionuar pas aromës së trëndafilave që do të martohet me...

Nga Aurenc Bebja*, Francë Media franceze “La Voix du combattant” ka botuar, të shtunën e 12 shkurtit 1938, në faqen n°2, një shkrim në...

“Vështrim mbi Shqipërinë”, revista diplomatike ndërkombëtare: Roli i mbretit Zog dhe shoqatës “Vatra”

Nga Aurenc Bebja*, Francë Revista diplomatike ndërkombëtare “Ambassades et consulats” ka botuar, në muajin tetor të vitit 1928, një shkrim me titullin “Coup d’oeil...

Kur mbreti Zog shpallte të dielën dhe jo më të premten si ditë pushimi...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Gaulois” ka botuar, të hënën e 21 janarit 1929, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me vendimin e mbretit...

“Italia nuk ka ndërhyrë në shpalljen e mbretërisë shqiptare”

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Figaro” ka botuar, të premten e 24 gushtit 1928, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me përgatitjen e...

Mbreti Zog për Daily Express: Arsyeja e themelimit të monarkisë

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Matin” ka botuar, të premten e 7 shtatorit 1928, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me deklaratën e...

Kur Bashkimi i Grave të Francës zgjodhi mbretëreshën Geraldinë si drejtuese të një vepre...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Journal” ka botuar, të premten e 8 dhjetorit 1939, në faqen n°2, një shkrim në lidhje me drejtimin e...

Le Journal (1938): Geraldinë Apponyi, mbretëresha me e Europës

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Journal” ka botuar, të mërkurën e 27 prillit 1938, në ballinë, një shkrim në lidhje me mbretëreshën më te...

“Le Temps” 1901: Ja vendimet e marra në Kongresin shqiptar të Napolit

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Temps” ka botuar, të enjten e 2 majit 1901, në faqen n°2, një shkrim mbi Kongresin shqiptar të Napolit dhe...

PËRZGJEDHJA E EDITORIT

Na ndiqni