Politika Shembja e digës/ Reagon Rama: Bukuria e magjishme e kanionit të Holtës...

Shembja e digës/ Reagon Rama: Bukuria e magjishme e kanionit të Holtës nuk mund të preket

Pas shembjes së digës prej betoni në kanionin e Holtës, ka reaguar vetë kryeministri i vendit, Edi Rama, i cili shprehet se bukuria e magjishme e kanionit të Holtës nuk mund të preket dhe nuk do të preket.

Përmes një postimi në Facebook, Rama shkruan:

“Bukuria e magjishme e kanionit të Holtës nuk mund të preket dhe nuk do të preket🤚

Për ne PO-ja është PO👍 dhe JO-ja është JO👎

Dhamë fjalën publikisht që JO, ky HEC nuk do të ndërtohej aty dhe PO, ky HEC nuk do të ndërtohet aty😁

Themi atë që bëjmë dhe bëjmë atë themi🤝 Duhet vetëm pak më shumë durim në përgjithësi, ju lutem🙏”, përfundon kryeqeveritari.

Përsa i përket çështjes në fjalë, ju kujtojmë se ndërtimi i HEC-it u kundërshtua ashpër disa muaj më parë nga banorët vendas dhe qeveria u tërhoq nga ky projekt.