24/09/2023
Tags Ahmet zogu

Tag: ahmet zogu

Kur mbreti Zog shpallte të dielën dhe jo më të premten...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Gaulois” ka botuar, të hënën e 21 janarit 1929, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me vendimin e mbretit...

Fotot e rralla nga ballo e Vitit të Ri 1938: Kur...

Viti i ri 1937-1938 në pallatin mbretëror të Ahmet Zogut ishte një festë e një lloji të veçantë. Kjo pasi aty atë vit ndodhej një...

“Italia nuk ka ndërhyrë në shpalljen e mbretërisë shqiptare”

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Figaro” ka botuar, të premten e 24 gushtit 1928, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me përgatitjen e...

Dy fotografi të rralla të pallatit mbretëror të Zogut, i shkatërruar...

Nga Aurenc Bebja, Francë “Paris-soir”, ka botuar, të dielën e 16 prillit 1939, dy fotografi të rralla të pallatit mbretëror të Zogut, i shkatërruar...