21/02/2020
Tags Danimarka

Tag: danimarka

Danimarka nuk pranon të riatdhesojë luftëtarët e ISIS: Nuk iu kemi...

Danimarka po planifikon që të pengojë rikthimin në vend të personave me nënshtetësi daneze që kanë luftuar për grupimet ekstremiste, paralajmëroi ministri i Jashtëm...

Danimarka dhe Suedia me kontrolle kufitare për të shmangur “importin e...

Danimarka dhe Suedia nuk do ta ndajnë më kufirin pa kontroll. Për shkak të rritjes së krimeve në Suedi, Danimarka ka deklaruar se do...

Pse ishulli më i madh i botës i përket Danimarkës? Disa...

Groenlanda ndodhet pothuajse në Polin e Veriut dhe Donald Trump do ta blejë ishullin arktik. Kjo tashmë dihet. Por a e dini, se amerikanët...

Çfarë duhet të dini për Danimarkën: Disa fakte dhe kuriozitete

Danimarka është gadishull. Në perëndim ka Detin e Veriut, ndërsa deti Baltik e rrethon nga lindja e veriu. Në jug ka 68 kilometra kufi...