Kulturë The Times: Kosova po prodhon yjet e muzikës pop

The Times: Kosova po prodhon yjet e muzikës pop

Prestizgjiozja britanike “The Times” i ka kushtuar vëmendje dy këngëtareve me origjinë nga Kosova në një artikull të botuar sot.

“Kosova po prodhon yjet e popit”, shkruan gazeta ndërsa vëren se duke ecur në gjrumët e Rita Orës, këngëtarja Dua Lipa po e vë Prishtinën në hartën e pop-it.

Para se ajo të bëhej një këngëtare e njohur, Dua Lipa ka punuar në një klub nate në Londër. “E urreja atë”, thotë 21-vjeçarja, “nuk kisha shumë kontroll mbi ata të cilët lija të hynin brenda. Kisha kufje dhe një aparat fotografik dhe menaxheri nga brenda më thoshte “po, jo, po, jo” se kush duhej të hynte deri në pikën që unë kam kthyer dhe nuk kam lënë të hyjën në lokal edhe miqtë e mi sepse nuk ishin veshur mirë. Nuk u ndjeva kurrë mirë në të vërtetë në këtë punë. Nuk dua të them, se cili klub ishte”, ka treguar ajo./ Marre me shkurtime

Linku: http://www.thetimes.co.uk/article/how-kosovo-is-producing-the-best-female-pop-stars-ldwcv9vsd