Horoskopi Zakonet më të këqija të shenjës së Shigjetarit

Zakonet më të këqija të shenjës së Shigjetarit

Baste: Ky zakon mund t’i sjellë  shumë probleme një Shigjetari, përveç rrezikut se mund t’i kthehet në një varësi.

Gjen mënyrën e gabuar për t’i thënë gjërat: Shigjetari nuk ka për qëllim të ofendojë askënd, por shpesh flet pa u menduar më parë. Mund të flasë aksidentalisht, pa filtra.

Punon fort: Shigjetari ka tendencën për të punuar shumë. Nëse njihni dikë që qëndron deri vonë në zyrë dhe vrapon shpesh, është shigjetar.

Nuk ka limite: Shigjetari e do lirinë dhe nuk i pëlqen t’i kufizohet. Për këtë arsye, mund të ndryshojë ide lehtë dhe mund t’i harrojë prioritetet dhe njerëzit me të cilët bashkëpunon.

Është i paduruar: Ka ide të mëdha, por i ndjek ato para se të elaborojë një plan. Kjo mund t’i bëjë gjërat më të vështira dhe të komplikuara.

Sugjerim: Sigurohuni të kujdeseni për veten dhe për energjitë tuaja pa infinit, duke iu dedikuar hobive dhe duke marrë kohë për t’u argëtuar.